Vilkår og salgsbetingelser

Frakt og levering
Vårt mål er å få produktet i kundens hender så raskt som mulig. Pakken blir sendt fra Theos Medical Systems sitt leveringssenter i California. Normal leveringstid til Norge er 10-14 dager. Avhengig av størrelsen på pakken kan den bli belastet med toll som kunden har ansvar for å dekke. Tollsummen kan variere fra 0 til 15-20% av pakkens verdi, muligens mer.

Alle bestillinger over NOK 1000 blir fraktet gratis. Bestillinger under NOK 1000 blir belastet med et fraktgebyr på NOK 160. Vi oppfordrer deg å bestille ekstra Flexitape og det populære armbåndet i din første bestilling om du ikke bestiller en startpakke som inneholder anbefalte tilbehør for sengevætingsbehandlingen.

Garanti og forsikring
Alle forsendelser med bestillinger over NOK 1000 er automatisk forsikret.
Chummie har en internasjonal garanti på 1 år for alarmenheter, og 3 måneder for IntelliFlex sensorer og matter.

Har du kjøpt en brukt alarm (2. håndskjøp) bortfaller garantien.

Dersom det oppstår produktfeil før garantien utløper kontakt oss for å få returneringskode for returnering. Deretter må pakken sendes til:

Theos Medical Systems, Inc.
Attn: Chummie Returns & Exchange
2954 Scott Blvd
Santa Clara, CA 95054
U.S.A

Enhver komponent eller del(er) som blir defekt ved normal bruk på grunn av defekte materialer erstattes med nye produkter gratis. Nye produkter er dekket av vanlig garanti som i det opprinnelige kjøpet. Erstatningsenheter vil bli sendt innen 10 dager etter mottakelse av det returnerte produktet.

30 dagers angrefrist
Ved bruk av angrefrist må varen returneres i ubrukt og uåpnet tilstand og portoen for returnering må kunden selv dekke. Vi kan ikke refundere portoandelen på vår forsendelse da dette vil resultere i tap for oss. Kontakt oss om du ønsker å bruke angrefristen.