Enurese alarmmatte for voksne

Enurese-alarm brukes også for å varsle om sengevæting i voksen alder. Om du har nære som opplever urinlekkasje og uhell om natten kan alarmmatten fra CHUMMIE være et nyttig hjelpemiddel for tidlig varsling. Den minste dråpe urin vil aktivere alarmenheten.

Studier viser at minst 2% av voksne har problem med kontrollen over vannlatingen om natten og lider av inkontinens. Cirka 2-3% av voksne menn og kvinner som er eldre enn 18 år, 50% kvinner etter overgangsalderen og om lag 75% av eldre individer oppleve ufrivillig urinlekkasje
Chummie for barn

Bedre teknologi for raskere behandling med enurese-alarm

CHUMMIE Pro alarmmatte mot sengevæting kan hjelpe inkontinente voksne med å oppdage de første dråper urin slik at de kan våkne opp og minske lekkasjen. Over tid lærer hjernen seg å våkne opp før urinlekkasjen oppstår.

En av de beste og mest vellykkede måtene for å overvinne inkontinens i voksenalder er å bruke en enurese-alarm. CHUMMIE er den eneste alarmen med One Drop Detection-teknologi og mange blir kvitt urinlekkasjene.

Voksne som opplever å ikke lykkes med behandlingen kan likevel være trygg på at IntelliFlex-matten vil oppdage den minste dråpe av urin og man våkner slik at urinlekkasjen kan reduseres og det vil bli mindre søl å tørke opp. Flere voksne opplever likevel å ha stor effekt av enurese-alarmen og vi anbefaler minst tre måneder behandling for å trene opp hjernen til å våkne opp før uhellet oppstår.

Alkohol og urinlekkasje

Alkohol gjør at en slapper av i bekkenmuskulaturen samtidig som at en sover ekstra tungt og urinlekkasjer kan oppstå. CHUMMIE-alarmene varsler ved den minste dråpe urin og kan effektivt brukes til å minske søl når uhellet er ute.

Urinlekkasje ved trening, idrett, pubertet og graviditet

Stress-inkontinens rammer mange unge kvinner som er aktive innenfor idrett og fysisk aktivitet. Bekkenbunnsmuskulaturen utsettes for ekstra belastning som kan føre til uønsket urinlekkasje. Noen jenter opplever også uønsket inkontinens i puberteten.

Urge-inkontinens er uønsket urinlekkasje ved plutselig trang til å gå på do, og er ofte utløst av en psykisk faktor som for eksempel en bestemt lyd eller andre utløsende faktorer.

Unge og voksne kan ved ufrivillig inkontinens benytte trusealarm eller alarmmatte til å våkne raskt opp og stanse urinlekkasjen.

Kan inkontinens for voksne stanses?

Den patenterte teknologien gir trygghet, komfort, brukervennlighet og fremfor alt en rask behandling for inkontinente voksne ved hjelp av den mest avanserte teknologi tilgjengelig for sengevæting. Så sant sengevætingen ikke er et resultat av fysiske/medisinske årsaker kan sengevæting også behandles hos voksne.

Vi anbefaler alarmmatter mot enurese for voksne da de har et større detekteringsområde sammenlignet med trusealarmene. Begge enurese alarmene er like effektive og kan brukes av både voksne og barn.

For detaljert oversikt over enurese-alarmene se sammenligning av egenskaper.