Trusealarm mot sengevæting for barn

En klinisk studie med 1100 deltakere testet CHUMMIE sin trusealarm mot sengevæting med en suksessrate på over 90% og tilbakefall på bare rundt 4-5% for ulike aldersgrupper.

Trusealarm fra CHUMMIE kommer med en ny og revolusjonerende sensorteknologi og stanser sengevæting i løpet av behandlingstiden hos de aller fleste. Intelliflex-sensoren sørger for en effektiv, skånsom og hormonfri behandling mot sengevæting. Positive tilbakemeldinger fra flere titusener av fornøyde CHUMMIE-brukere viser at behandling med trusealarm er et veldig godt hjelpemiddel mot sengevæting.

Chummie for barn

Trusealarm gir best effekt mot sengevæting

Behandlingssystemet fra CHUMMIE er utviklet for å lære sengevætere til å respondere ved å våkne til en full blære og gå på toalettet.

Trusealarm hjelper barnets hjerne til å registrere at blæren har behov for å tømme seg. Denne læringsprosessen av sinn og kropp er også kjent som atferdsendring eller betinget læring.

Trusealarm er bevist å ha best langvarig effekt og ny IntelliFlex-sensorteknologi fra CHUMMIE tar alarmbehandling mot sengevæting til et nytt nivå.

Øk selvtilliten, få smilene tilbake og sov tørt med CHUMMIE trusealarm!

Unngå å gi barnet ditt hormonbehandling mot sengevæting

CHUMMIE trusealarm hindrer tilbakefall i motsetning til symptomatisk behandling med hormoner eller medikamenter som kan gi bivirkninger. Sengevætere frarådes å bruke bleie om natten da dette har motsatt effekt og vedlikeholder problemet.

Du kan velge mellom trusealarm og alarmmatte – begge sengevætingsalarmene fra CHUMMIE er like effektive. Trusealarm bruker en liten og komfortabel sensor laget av silikongummi som festes direkte på undertøyet. Intelliflex-sensoren er allergivennlig og metallfri.

Alarmmatten bruker en tynn liggematte med samme sensorteknologi. Den minste dråpe urin vil aktivere alarmenheten. For detaljert oversikt over sengevætingsalarmene se sammenligning av egenskaper.